Ingrid Rip

 

Ingrid Rip is een veelzijdige congres en event professional met meer dan 30 jaar ervaring. Zij heeft een passie voor menselijke ontwikkeling én onze dynamische industrie. Zij combineert deze facetten graag in haar dagelijkse werkzaamheden. Mensen kennen haar dan ook met diverse petten op haar hoofd. Zij is adviseur bij Delft Convention Bureau, directeur Nederland van het internationale Event Design Collective en oprichter/eigenaar van RREM.

Zij faciliteert (her)ontwerp van impactvolle evenementen en congresseries en ontwikkelt succesvolle bidprocedures. Zij kijkt vanuit diverse perspectieven naar de stip op de horizon en nodigt u ook uit dit te doen. Zij gebruikt diverse methodologieën, concepten en middelen zonder het enthousiasme in de groep te verliezen. Dit stelt mensen met wie zij werkt in staat om de stip aan de horizon scherper te krijgen en eventuele toekomstige projecten hierop aan te passen.  

Integriteit en vertrouwen vindt zij ongelooflijk belangrijk net zoals een proactieve houding en open communicatie. Al deze aspecten vormen de kern van haar karakter en zijn cruciaal in het verbeteren van resultaten.