Tim Klein-Robbenhaar

Spreker

"Tim is mede-oprichter en directeur bij Nerds & Company. Hij heeft het bedrijf, samen met 3 andere partners, opgericht in 2015 vanuit de visie om de mensen die het verschil voor ons maken, op alle mogelijke manier te goed te faciliteren in hun werk en ambities; Nerdschap staat bij ons centraal. Het geven van veel vrijheid en flexibiliteit is daarbij enorm belangrijk. Daar vragen we verantwoordelijkheid en proactiviteit voor terug.

De rol van Tim is die van integrator en algemeen verantwoordelijke. Hij verbindt de markt met de teams binnen Nerds & Company. Ook het blijven innoveren op het vlak van HR is daarbij een belangrijk onderdeel. Voor wat betreft arbeidsvoorwaarden - of juist het ontbreken daarvan - willen we voorop blijven lopen. Waarbij onze bedrijfscultuur de belangrijkste as is waarop we onze afwegingen maken.

Nerds & Company is een digitaal bureau van 40 man met een focus op design en ontwikkeling van technische gebruiksvriendelijke applicaties. We concepten, ontwerpen en bouwen maatwerk platformen; het liefst maken we samen met onze klanten van niets iets, en gaan dat vervolgens meten en verbeteren. Domein en branche zijn minder relevant, zolang de digitale ambities overeenkomen.