Friendship Sport Centre
Beemsterstraat 652, 1027 ED Amsterdam | friendshipsc.nl

'Op deze bijzondere locatie is het motto: "Je bent goed zoals je bent.”
Een Ronald McDonald Center investeerder zorgde ervoor dat dit sportcentrum voor 700 kinderen, jongeren en ouderen met een beperking, die 25 verschillende sporten beoefenen, gebouwd kon worden. Een visie van een voormalig profvoetballer en vader van Myron, een jongen met een aangeboren dubbelzijdig hersenletsel, om sporten toegankelijk te maken voor iedereen.

Bereikbaarheid en parkeren

Het Friendship Sports Centre ligt aan de noordzijde van de ring van Amsterdam.

Komend vanuit de richting A1/A2 (Zeeburgertunnel) de afslag S115 nemen. Aan het einde van de afrit linksaf en bij de rotonde rechtsaf. Je rijd nu op de IJdoornlaan. Bij de volgende rotonde ga je rechtdoor. Bij het 2e verkeerslicht ga je rechtsaf de Beemsterstraat in. Aan het einde van de Beemsterstraat rijd je rechtdoor onder het viaduct door en na ca. 300 meter zie je aan je rechterhand het parkeerterrein met daarachter het Friendship Sports Centre.

Vanuit de richting A4/A9 (Coentunnel) de afslag S116 nemen. Aan het einde van de afrit rechtsaf en gelijk weer rechtsaf. Bij het 1ste stoplicht ga je linksaf. Je rijdt nu op de IJdoornlaan. Bij het 3e verkeerslicht gaat linksaf de Beemsterstraat in. Aan het einde van de Beemsterstraat rijd je rechtdoor onder het viaduct van de A10 door en na ca. 300 meter zie je aan je rechterhand het parkeerterrein met daarachter het Friendship Sports Centre.

Aan je linkerhand zie je de entree met oprijlaan naar het terrein van het Friendship Sports Centre. Op het terrein van het Friendship Sports Centre kan men voor €5,00 per auto op het parkeerdek parkeren. Door tegen betaling op het parkeerdek te parkeren, steun je het Friendship Sports Centre.