Robert Daverschot
Moderator Inclusie en diversiteit

Robert Daverschot startte in 2017 als zelfstandig dagvoorzitter en speaker coach. Sindskort is Robert ook werkzaam als parttime programmamaker bij eventbureau Obsession. Zijn achtergrond in de event- en hospitality industry verklaren zijn antenne voor sfeer en energie. 

Robert studeerde International Business & Languages en hij deed de Hogere Hotelschool in Den Haag. Daarnaast zette hij zich jarenlang in voor LGTBQI emancipatie in christelijke kring. Zo is hij o.a. founding father van de lesmethode “Homo in de Klas”, welke jaarlijks door enkele duizenden
leerlingen wordt gebruikt op christelijke middelbare scholen. Van 2003-2011 adviseerde hij o.a. de EO, ChristenUnie en het COC. 

Diversiteit en inclusie is een onderwerp dat hem dus na aan het hart ligt. Dat Robert’s carrière zich vooral op een podium zou uitrollen, was niet per sé heel logisch, want toen hij nog in de kast zat hield hij zich liever stil.

Door zijn ontwikkeling nu, o.a. door zijn studie als Coach Practitioner [TA, NLP en Systemisch Werk], geniet hij nu des te meer van zijn werk met een publiek en coacht hij ook andere sprekers die public speaking beter willen beheersen. Recent ondersteunde hij zo sprekers voor o.a. Google, Intersport en JDE Douwe Egberts.