Bertine Müller

Dagvoorzitter en (online) presentator
 

Bertine maakt op een natuurlijke manier verbinding met haar gasten en publiek. Ze stelt rake vragen en zorgt ervoor dat iedereen begrijpt waar het over gaat. Geen vakjargon maar heldere taal. Naast een goed verhaal en inhoud mag er ook gelachen worden. Want er gaat niets boven een ontspannen sfeer.

Nou ja er gaat ook niets boven Groningen natuurlijk. Daar woonde en studeerde Bertine in haar studententijd. Daar beleefde ze een mooie tijd!

 

Ze heeft jarenlange werkervaring als (communicatie)adviseur, trainer laaggeletterdheid en organiseerde evenementen bij de gemeente Amsterdam. Daarnaast werkte ze voor televisieprogramma’s als producer, redacteur en presenteerde voor de camera. Ze was PR-manager voor theater- en toneelstukken. Is gediplomeerd communicatieadviseur, adviseur laaggeletterdheid, kindercoach en lerares basisonderwijs.

 

Ze krijgt energie van gesprekken met mensen en van spontane ontmoetingen. Ze hoort graag positief nieuws en heeft een passie voor mensen die de wereld mooier maken. Zelf windt ze zich erg op over zwerfafval daarom raapt ze zelf regelmatig troep op. Alle beetjes helpen niet waar?