MPI Winterborrel

4 januari 2024 | 16:00 - 18:00

Spoorwegmuseum, Utrecht 

  

Na alle najaarsdrukte in eventland is het tijd voor een vervolg op de succesvolle MPI Zomerborrel van afgelopen jaar. Ditmaal reizen we af naar het prachtige Spoorwegmuseum in Utrecht. Van 23 december tot en met 7 januari is deze geweldige locatie namelijk omgetoverd tot Winter station.

Bring Your Partner & Kids
Onder de noemer ‘Bring Your Planner’ zijn op de events van MPI Nederland normaal gesproken ook Planners en Buyers uit jouw eigen netwerk van harte welkom. Dit keer doen we dat anders. Voor deze editie van de MPI Winterborrel, die in de kerstvakantie op donderdag 4 januari 2024 plaatsvindt, nodigen we niet alleen jou als eventprofessional uit, maar óók partners en kids! Tijdens het magische Winter Station van het Spoorwegmuseum is er voor iedereen iets te beleven. Ontelbare lampjes, kerstdecoraties en een antieke carrousel brengen het hele museum in een romantische wintersfeer. Met als absoluut hoogtepunt: schaatsen tussen de treinen! In de museumhal ligt een echte ijsbaan waar je rondjes kunt schaatsen rondom een antieke stoomlocomotief. En dankzij vaste cateringpartner van het Spoorwegmuseum Vermaat genieten we niet alleen van hospitality op topniveau, maar ook van heerlijke winterse dranken en bijzondere bites, ook voor kids.

Programma

14.30 – 16.00 uur: Mogelijkheid tot bezoek museum/schaatsen op eigen gelegenheid

16.00 – 18.00 uur: Netwerken onder het genot van warme Chocomel, Glühwein, Drinks & Winterbites in de Wachtkamer 3e Klasse

De MPI Winterborrel wordt mogelijk gemaakt door