1931 Congrescentrum in ’s-Hertogenbosch

Oude Engelenseweg 1 | 5222 AA 's-Hertogenbosch | 1931.nl

Met het openbaar vervoer
1931 Congrescentrum Brabanthallen is gelegen op loopafstand vanaf het centraal station van ‘s-Hertogenbosch. In ongeveer 12 minuten lopen bereik je 1931 Congrescentrum Brabanthallen. Je neemt op het station de uitgang ‘Brabanthallen’ en volg de borden ‘Brabanthallen’.

Met de auto
1931 Congrescentrum Brabanthallen is makkelijk te bereiken met de auto. Het is ongeveer een uur rijden vanaf Apeldoorn, Amsterdam, Den Haag, Bergen op Zoom, Venlo, Roermond, Rotterdam en Antwerpen.
 

A2 vanuit Utrecht
Volg de borden naar ‘s-Hertogenbosch. Neem de afslag naar de A59 in de richting van Waalwijk – ‘s-Hertogenbosch Noord Centrum, en volg de borden ‘Brabanthallen’. Neem de afslag ‘s-Hertogenbosch Centrum – Maaspoort – Brabanthallen. Sorteer vervolgens op de afslag linksaf voor naar de Maaspoortweg. Volg deze tot  de Zanduigerstraat, neem daarna de eerste links naar de Diezenkade. Neem vervolgens de tweede afslag naar rechts, de Oude Engelenseweg. Aan uw rechterhand ligt 1931 Congrescentrum Brabanthallen. 

A2 vanuit Eindhoven
Volg de borden naar ‘s-Hertogenbosch. Houd op de afslag ‘s-Hertogenbosch Centrum, rechts aan naar Tilburg Centrum – ring ‘s-Hertogenbosch West. Bij het begin van de stad ‘s-Hertogenbosch rij je de Vughterweg op. Houdt links aan naar het Wilhelminaplein. Op het Wilhelminaplein ga je twee keer linksaf. Volg deze weg tot aan de Vlijmenseweg. Ga hier rechtsaf naar de Onderwijsboulevard. Ga rechtdoor en blijf op de Onderwijsboulevard. Bij de kruising neem je de tweede afslag naar de Copernicuslaan. Op de Oude Vlijmenseweg ga je rechtsaf. Volg deze weg tot aan de Oude Engelenseweg. Aan je linkerhand ligt 1931 Congrescentrum Brabanthallen.

A2 vanuit Nijmegen
Volg de borden naar ’s-Hertogenbosch – Heesch- Oss op de A-59. Neem vervolgens de afslag Rosmalen – Berlicum – ‘s-Hertogenbosch-Centrum en P+R Transferium. Volg de borden s-Hertogenbosch – Centrum. Blijf op de deze weg richting De Grote Elst. Vervolgens richting Stadionlaan. Ga op de kruising rechtdoor en blijf deze weg volgen naar de Aartshertogenlaan. Blijf deze weg volgen tot aan de Orthenseweg en sla linksaf. Blijf deze weg volgen tot aan de Diezebrug. Sla rechtsaf naar de Boschdijkstraat. De Boschdijkstraat buigt licht naar rechts en loopt over in de Veemarktweg. Volg de weg naar de Oude Engelenseweg. Aan je rechterhand zie je 1931 Congrescentrum Brabanthallen. 

Parkeren
1931 beschikt over ruime parkeergelegenheid. Daarnaast beschikt 1931 over vier elektrische oplaadpunten voor je auto of fiets. Wanneer je aan komt rijden over het parkeerterrein vind je de laadpalen na de toren aan de linkerkant.