(RE)CONNECT

De ochtend start in 1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch en staat in het teken van elkaar ontmoeten. Met interactieve spelformats begeleidt topspreker Cyriel Kortleven deelnemers door de drie fasen van het Crossing Border proces. Dit proces leert over de eigen muren heen kijken. Een mooie brug naar het middagprogramma, waar gezorgd wordt voor een frisse blik.

(Her)ontdek Brabant

Meeting & eventprofessionals uit het hele land ontdekken de kracht en mogelijkheden van Brabant, en niet alleen als vergaderdestinatie. De provincie staat bekend om haar gastvrijheid en is koploper op het gebied van onder andere Data Science, High Tech en Design. Brabantse professionals uit deze sectoren zorgen tijdens de learning journeys voor de nodige kennis en inspiratie. Vervolgens worden deze inzichten gebruikt om deze kennis binnen de meeting- en eventbranche toe te passen.

Better safe…

Inmiddels weten we, dat we RECONNECT op 1 juli met versoepelde RIVM maatregelen kunnen organiseren. Wij hebben gekozen om te werken met Testen voor Toegang om de 1,5 meter afstand tijdens het evenement te kunnen loslaten.

PROGRAMMA

Inloop en registratie 
1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch

Opening RECONNECT  
1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch

Let's reconnect 
1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch

Ontdek de magie van ware verbinding 
De ochtend staat in het teken van elkaar ontmoeten, je branchegenoten echt leren kennen en op zoek te gaan naar echte verbinding. 

Met interactieve spelformats begeleid, topspreker
 Cyriel Kortleven, je door de drie fasen van het Crossing Border proces. Dit proces leert over de eigen muren heen kijken en constructief nieuwsgierig te zijn naar inspiratie vanuit onverwachte hoek. 

Een mooie brug naar het middagprogramma, waar gezorgd wordt voor een frisse blik op de meeting en eventbranche.

Lunch
In kleine groepen op verschillende locaties in Brabant

Learning Journeys 
Verschillende locaties in Brabant

Learning Journeys 
Verschillende locaties in Brabant

Afsluitende Borrel
1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch

De dag zal gezamenlijk worden afgesloten bij 1931 Congrescentrum in ’s-Hertogenbosch 

Avondprogramma (optioneel)
's-Hertogenbosch

Ook is op 1 juli 2021 de start van De Bossche Zomer. Een avond vol bijzondere initiatieven in de stad en een mooie gelegenheid om de Brabantse gastvrijheid te ervaren. Ga jij na afloop van RECONNECT met ons mee? Schrijf je dan in voor het optionele avondprogramma inclusief diner en overnachting.