MPI event | Hoe word je als eventprofessional
succesvol op social media?


20 september 2023 | 12:00 - 18:00

Locatie: 't Hof Ilpenstein, Ilpendam

Ontdek de kracht van social media voor jouw evenementenbedrijf tijdens ons sprankelende MPI evenement: ‘’Hoe word je als eventprofessional succesvol op social media?’’ op 20 september! Ben jij een gedreven eventprofessional die volledig op de hoogte wil zijn van de mogelijkheden van Social Marketing? Dan is dit dé kans voor jou om geïnspireerd te worden en je kennis hierover naar een hoger niveau te tillen.

Programma
12:00 - 13.00 Inloop met lichte lunchbites
13.00 - 13.15 Opening en introductie Stijn Oude Vrielink
13.20 – 14:05 Programma met Bas Reijgwarts, must knows, tips&tricks, best practices Instagram
14.05 - 14.50 Programma met Stijn oude vrielink: must knows & nieuw inzichten over de meerwaarde    van Linkedin
14:50 - 15:30 Pauze
15:30 - 16:30 Lets create: in teams aan de slag met contentcreatie opdracht
16.30 - 17.30 Netwerkborrel

Take aways
● Top 5 Linkedin en instagram hacks van Bas Reijgwart (BASR Media)
● Best practice en tips van Stijn Oude Vrielink (Venue Marketing)
● Jij kent de belangrijkste trends en ontwikkelingen op het gebied van content creatie en social media          marketing.
● Je weet wat er nodig is om een sterk merk en interactie op te bouwen met je doelgroep op Instagram?
● Jij weet hoe je strakke content, reels en stories maakt die beklijft.
● Het online algoritme is voor jou geen mysterie meer.
● Je begrijpt de essentie en meerwaarde van het gebruik van social marketing, en de meerwaarde die je met jouw bedrijf en team kan bereiken.

Succesvol op social media 
Stel jezelf de vraag: wat heb je anno 2023 nodig om als eventprofessional succesvol te zijn op social media? We hebben de beste content- en social media professionals uitgenodigd om hun best practices, ervaringen en waardevolle tips met jou te delen. Ontdek de essentie van een sterk sociaal en online netwerk en leer hoe je jouw evenementenbedrijf naar nieuwe hoogten kunt brengen. Maar dit event gaat verder dan alleen theoretische inzichten. We willen dat je direct aan de slag gaat en het in de praktijk brengt. Samen met andere deelnemers ga je werken aan het creëren van goede, unieke content die langdurig impact heeft. Leer hoe je jouw doelgroep bereikt, betrokkenheid creëert en je een indruk achterlaat in de digitale wereld. Natuurlijk willen we ook dat je dit kunt doen op een inspirerende evenementenlocatie. We hebben aan alles gedacht: een lunch om energiek aan de middag te beginnen, een bruisend programma dat je zal verrassen en een gezellige borrel om de dag in stijl af te sluiten. We zorgen ervoor dat jouw zintuigen geprikkeld worden en dat je de dag vol energie en inspiratie afsluit.

Handvatten voor de toekomst
Dit middagprogramma is speciaal ontworpen om eventprofessionals zoals jij te inspireren en te voorzien van waardevolle handvatten voor de toekomst. Mis de "socialmedia boot" niet en blijf succesvol in jouw business. Blijf voorop lopen in de branche en laat je verrassen door de mogelijkheden die social media bieden.

Niet wachten, maar registreren
Wacht niet langer en reserveer nu jouw plek voor dit niet te missen evenement. Kom en laat je inspireren, ontdek nieuwe mogelijkheden en versterk je vaardigheden. Word een echte social media expert en geef jouw evenementenbedrijf de boost die het verdient!

We kijken ernaar uit om je op 20 september te verwelkomen. Tot dan!

Sprekers

Bas Reijgwart
BASR Media
Spreker

 

Stijn Oude Vrielink
Venue Marketing
Moderator

 

Sponsoren